Over mij

Mijn naam is Niek Visch en woon in Doornenburg waar ik ook mijn praktijk als paragnost heb.

 

Van jongs af aan heb ik aanleg voor het genezen van mensen alsook het zien van dingen waarvan ik vroeger dacht dat iedereen ze zag. Een leraar op school attendeerde mij er op dat dit niet bij iedereen zo was. In het begin was ik er niet zo blij mee, want wat moest ik er mee.

 

Toen ik 17 jaar oud was ben ik begonnen met het helpen van mensen. Oorzaak hiervoor was mijn neefje die plotseling ziek werd en in het ziekenhuis terecht kwam. Daar wist men niet wat hij mankeerde. Ook had hij verschrikkelijk heimwee. Een familielid zei toen: kun jij hier niet iets mee? Omdat ik zo met die jongen te doen had, besloot is het te proberen. Nadat ik hem behandeld had (wonderlijk genoeg wist ik gewoon hoe dat moest) genas hij en mocht hij weer naar huis.

Niek Visch

Vanaf dat moment besloot ik dat ik hiermee ook andere mensen wilde helpen. Naast mensen is het ook mogelijk dieren te helpen. Inmiddels doe ik dit meer dan 42 jaar. Het is mooi werk en ik ben dankbaar dat ik dit mag doen.

 

Helaas kan ik niet iedereen helpen. Bij sommige mensen heeft het geen effect. Dat is hetzelfde als een pilletje van de dokter die bij sommigen wel werkt en bij anderen niet.

 

Indien ik helderziende waarnemingen doe, dan is het voor mij afwachten welke informatie ik mag ontvangen. Ik probeer me hiervoor open te stellen. Het is niet zo dat ik dit op kan roepen. Ook indien u contact wilt met een overleden dierbare, dan is het maar afwachten of de betreffende wil of kan komen. Het kan wel zo zijn dat in dat geval mijn gids de benodigde informatie door geeft.